Måndag 14/6

Degerfors IF har återigen, på väldigt kort tid, gjort en dålig affär.
Eller, detta får inte ens ses som en affär, detta får ses som ett horribelt misslyckande.
Att man på OFFICIELLA hemsidan går ut och säger att kontraktet är klart, när det inte är det, känns bara suspekt. Werners kommentar i Kurirens/VFs artikel om att Berger skulle förlängt var att "det var mer än han visste om" tyder ju bara på att han som Sportchef inte är inblandad i förhandlingarna?

Degerfors IF har ett utav Sveriges mest spännande tränarpar, som förespråkar en offensiv och rolig anfallsfotboll med ett stundtals bländande passningsspel.
Degerfors IF har även en utav Sveriges mest misslyckade organisation, runt omkring det fotbollsmässiga.

Sen får DIF inte speciellt mycket i Utb. bidrag, då dom redan fått betalt utav AIK, vilket betyder att DIF får utbildningsbidrag för perioden då Berger återvände till att han blir ÖSKs spelare.

Sen vill jag bara poängtera att en nära familjemedlem, har lika stor rätt att agera som en agent, som någon som innehar licensen eller är utbildad jurist. Många spelare på högsta internationella nivå representeras utav en nära slläkting, och jag har fått den uppfattningen om att dom gjort det valet för att dom står personen nära, och vet att personen värnar om spelarens bästa före de ekonomiska aspekterna.

Det ska bli intressant att se Degerfors IFs uttalande, när dom ska kommentera att dom lagt ut en felaktik artikel på den officiella hemsidan. Inte Svenskafans, utan den OFFICELLA. Horribelt och pinsamt.

Snart är det dags för Holland att ta sig an Danmark. Spela gärna Hollandvinst (-1)



Degerfors -  De allsvenska klubbarnas smultronställe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0